Friday, December 24, 2010

Jom Tengok Apa Ada Dengan CamPro 2011


Senarai penuh program-program semasa Campus Da'wah Project 2011 (CamPro)
Kerjasama di antara SRC, MRC dan KBS


XPDC Da'wah : Turun ke lapangan masyarakat di malam tahun baru 2011, lihat sendiri bagaimana keadaan remaja hari ini..apa nak buat? dekati mereka dan "sampaikan" .. cabar diri anda!

Opening ceremony of CamPro, will be started at 8.30pm. Ust Hasrizal(pemilik website saifulislam.com) .. JOM!


Kuliah Maghrib! best ni..Ust Ridhuan Mohamad Nor pulak tu, Jom..luangkan masa dengar pesanan-pesanan yang mungkin mampu membuka minda dan mengubah persepsi kita..


Buku leadership yang well-known, kalau nak baca sendiri..hmm, satu tahun pun belum tentu habis, kalau join bedah buku ni, luangkan masa 2 jam, insyaAllah inputnya berbaloi-baloi =)

Satu program, KHAS dan ISTIMEWA disajikan untuk pelajar-pelajar terbaik setiap kuliah yang terpilih! ingin menjadi peserta, jadilah TOP student di kuliyyah anda =)


Sultan Muhammad Al-Fateh, ikon contoh yang digelar Nabi Muhammad saw sebagai "Sebaik-baik pemimpin adalah pemimpin itu(semasa pembukaan kota kostantinopel)", kenali dan selami ciri-ciri kepimpinan dan peribadi beliau..apakah yang istimewa tentang beliau? JOM!

Let us get married? why?

Islam itu indah, sukakan hiburan itu fitrah manusia, selagi tidak bertentang dengan syara' silakan, alternatif sudah disediakan, jom lihat apa yang anda boleh dapat? muslimah only ye!


anda punyai bakat terpendam?nak luahkan tapi tak jumpa medium yang sesuai, Nah, inilah masanya, Talentime! salurkan bakat anda agar orang lain mendapat manfaat darinya, bukankah sebaik-baik manusia itu orang yang dapat memberi manfaat bagi orang lain..daftar segera!

5 comments:

 1. izinkanku mengopy paste artikel ini..

  ReplyDelete
 2. tafadhhol, ambik p tampai kat blog nta... =)

  ReplyDelete
 3. menariknya..mesti byk ilmu buleh kutip kalu join..=)
  orang luaq x buleh mai join ka? huhu

  ReplyDelete
 4. eh, awat x buleh join pulak, ahlan wasahlan, pogram2 ni kan untuk semua, kalau org luaq nak join lagi baguih, meh pakat mai ramai-ramai..

  cumanya di peringkat penganjur kekurangan tenaga kerja untuk promosi luaran, kalau tidak satu malaysia kita nak panggey.. =)

  sama2 kita manfaatkan ya..

  ReplyDelete
 5. baguih2..syukran syahid..
  moga program2 brjln lancar n teratur
  barakallahufikum...=)

  ReplyDelete